Александър Мануилов

Страница на Александър Мануилов за статии, обществени анализи и публикации на проза, разкази, поезия, сценарии за късометражно кино, пиеси и драматургични произведения. За безплатно четене.

BG EN

Александър Мануилов

За първи път на фестивал в арабския свят

дек 2018 г.

"Държавата" на Александър Мануилов е селектирана за 20-тото юбилейно издание на JTC- Journées théâtrales de Carthage, Tunis  أيام قرطاج المسرحية, Картагенски театрални дни в Тунис, който се провежда между 6-ти и 16-ти декември 2018 г.

Представлението е пътувало на много места по света, но това е първото му представяне в арабския свят.

Journées théâtrales de Carthagel е фестивал, основан през далечната 1983 г. и според организаторите тогава е бил първият и единствен афро-арабски театрален форум. Тази година празнува 35 години от създаването си и представлението "Държавата" ще бъде представено във френския превод на Nathalie Bassand с подкрепата на продуцента за френскоговорящите страни, Dominique Dolmieu.

 

Абонирайте се
Manifesto

Започнах този сайт, за да дам възможност произведенията ми да стигнат до публиката си, без на мен да се налага да върша неща, които са ми непривични.

Какво имам предвид?
Дарения

Като наблюдавах промените в света през 2011 г. стигнах до убеждението, че познанието и идеите трябва да имат възможност да циркулират свободно, дори да са малки, незначителни и носещи своите недостатъци.

Какво имам предвид?