Александър Мануилов

Страница на Александър Мануилов за статии, обществени анализи и публикации на проза, разкази, поезия, сценарии за късометражно кино, пиеси и драматургични произведения. За безплатно четене.

BG EN

Александър Мануилов

Име:
Електронна поща:
Уеб сайт:
Коментар:
Колко символа виждате?
Това е филтър срещу нежелани съобщения.
        
Брой символи:  Брой коментари: 4
Ангел Дюлгеров
web:
18.07.2012
17:05:00
Поздрави за статията във в. "Преса" - "Образованието - като рибата, замирисва откъм главата"!Приемам всички аргументи за точни и състоятелни към момента,но преценявайки Вашите големи възможности да селектирате и анализиране достъпната информация,съм убеден, че премълчавате най-страшните (бих казал дори и апокалиптични) последици от управлението на образованието през последните 23 г.Цялата система е корумпирана - като започнете от държавните образователни структури в областните градове, общинските дирекции за образование, най-вече директорите (някои с повече от 15-годишен криминален стаж)и пр. и пр.Прочетох някои от Вашите творби и това несъмнено ми достави удоволствие. При повече време ще Ви напиша още нещо.Поздравете Василена Радева - един според мен изключително талантлив млад режисьор.Желая Ви успехи!Ангел Дюлгеров, Варна
Отговор
Alexander
web:
14.09.2014
10:20:00
Дадох и моето обяснение за изчезването на статията. В края на материала тук е.
Отговор
Юлия Йорданова
web: juliajordan.wordpress.com/
15.02.2016
01:10:00
Перфектен дизайн на сайта, поздравления!
Отговор
Абонирайте се
Manifesto

Започнах този сайт, за да дам възможност произведенията ми да стигнат до публиката си, без на мен да се налага да върша неща, които са ми непривични.

Какво имам предвид?
Дарения

Като наблюдавах промените в света през 2011 г. стигнах до убеждението, че познанието и идеите трябва да имат възможност да циркулират свободно, дори да са малки, незначителни и носещи своите недостатъци.

Какво имам предвид?