Александър Мануилов

Страница на Александър Мануилов за статии, обществени анализи и публикации на проза, разкази, поезия, сценарии за късометражно кино, пиеси и драматургични произведения. За безплатно четене.

BG EN

Александър Мануилов

OFF Biennale Budapest, MitOst Frankfurt

октомври 2017 г.

Скъпи приятели,

лятото в северното полукълбо приключи и започват фестивалите.

"Държавата" отива на най-големия независим арт фестивал в Унгария, OFF Biennale Budapest, по поката на Critique&Culture Berlin и кураторите на фестивала в Будапеща.

Цялата програма на събитието се намира тук.

 

Няма да се размине и още едно посещение в Германия, този път във Франкфурт на Одер, на фестивала Mit Ost и неговото юбилейно 15-то издание.

 

Късометражният филм "Колко си хубав", който е и първият български с главен герой гей, е селектиран на новия фестивал Serile Filmului Gay 2017 в Клуж-Напока, Румъния, 2017 г.

 

 

Ще бъде показан също така и на българска публика в рамките на

So Independent Film Fest Sofia 2017 г. между 26 октомври и 5-ти ноември тази година.

 

А освен това - "Колко си хубав" е част и от Европейската седмица на езиците -

културна инициатива на италианското посолство в Мадрид в края на септември.

 

Абонирайте се
Manifesto

Започнах този сайт, за да дам възможност произведенията ми да стигнат до публиката си, без на мен да се налага да върша неща, които са ми непривични.

Какво имам предвид?
Дарения

Като наблюдавах промените в света през 2011 г. стигнах до убеждението, че познанието и идеите трябва да имат възможност да циркулират свободно, дори да са малки, незначителни и носещи своите недостатъци.

Какво имам предвид?